Обавештење:

Поштовани студенти, жиро-рачун Академије

мења се дана 26.04.2019. године

Рачун је: 325-9500600032162-79

 

Обавештења

О нама

 

 

У централном делу Србије, у моравичком округу, ушушкан између планина Јелице, Овчара, Каблара и Вујна живи град Чачак, кроз који протиче река Западна Морава. Овај град, с правом може се сматрати једним од школских центара у нашој земљи. Враћајући се у блиску и даљу прошлост, наћиће се многобројна сведочанства о развоју културе и писмености на овим просторима.

Захваљујући богатом историјском наслеђу у области културе и образовања не представља изненађење што је Чачак у другој половини xx века постао и факултетски град. Почетком марта 2009. године овај град постао је богатији за још једну високошколску установу.

  

Висока школа академских студија ,,Академија за пословну економију” поседује пажљиво одабране образовне профиле уз изразито стручан и компетентан професорски кадар. Управо то је разлог зашто се будући студенти све више опредељују да студирају на нашој Академији.

Приликом конципирања студијских програма на ,,Академија за пословну економију”, праћени су актуелни светски трендови у економији. На ,,Академија за пословну економију” постоје студијски  програми првог и другог степена и то:

 

  • Пословање малих и средњих предузећа

  • Финансије и банкарство

     

Ови студијски програми су у складу са престижним светским и европским универзитетима. Савремени концепт наставе, применљива знања и високо професионални наставни кадар само су неке од референци ,,Академија за пословну економију”.

Истраживања вршена у високо развијеним тржишним привредама показују да су стопе раста запослених у финансијама, рачуноводству и банкарству заједно са трговином, туризмом и информатиком, међу највишима у савременом свету, што објашњава бржи раст запослености у терцијарном сектору, који обухвата и област финансијских услуга и банкарство. Вођена тим подацима, ,,Академија за пословну економију” је основана да школује кадрове из области финансија и банкарства и малих и средњих предузећа.

 


Висока школа академских студија ,,Академија за пословну економију” је остварила пословну сарадњу као и склопила уговоре са другим факултетима у земљи и иностранству. Договорила је размену професора и студената, остварила сарадњу на заједничким пројектима.  

 

 Учешће Асистента Високе школе ,,Академија за пословну економију” Мр Јелене Петровић на међународном научном скупу – Подбанске, Високе Татре


 

   

 Посета и потписивање Уговора о пословној сарадњи Високе школе академских студија ,,Академија за пословну eкономију” и Eкономског факултета у Бања Луци 

др Хаџи Душан Петровић, проф. др Новак Кондић и Проф. др Срећко Новаковић  


 

 

 

 Посета и потписивање Уговора о пословној сарадњи Високе школе академских студија ,,Академија за пословну економију” и Независног универзитета НУБЛ Бања Лука 

др Хаџи Душан Петровић, проф. др Зоран Калинић и проф. др Срећко Новаковић  


 

 

 Посета и потписивање Уговора о пословној сарадњи Високе школе академских студија ,,Академија за пословну економију” и Универзитета за пословни инжењеринг и менаџмент Бања Лука


 

 

 Посета Универзитету у Сегедину – Економском факултету


 

 

 

Посета Народној банци Србије


 

 

 Посета Народној банци Србије 

 

 

1407071
ДанасДанас245
ЈучеЈуче887
Овог месецаОвог месеца10639
УкупноУкупно1407071
Највише: 10-03-2016 : 6133
Тренутно на сајту: 9

Посетите нас на:

 

  

 

АКАДЕМИЈА ЗА ПОСЛОВНУ ЕКОНОМИЈУ ЧАЧАК

Чачак, Булевар Вука Караџића бр. 5
Тел: 032/345-067
         032/311-149
Тел/Фаx: 032/330-290
Моб: 064/405-0-405
          064/119-47-13
Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.