Обавештење:

Поштовани студенти, жиро-рачун Академије

мења се дана 26.04.2019. године

Рачун је: 325-9500600032162-79

 

Обавештења

Визија, мисија и циљеви

 

 

Визија - ,,Академија за пословну економију” огледа се у вођењу наставног процеса и постојећег система студирања по принципима Болоњске декларације и новог Закона о високом образовању и осмишљавању и имплементирању система за праћење квалитета наставе који би био усклађен са специфичним карактеристикама економских пословних наука који би омогућио да се унапреди квалитет едукације и подигне степен сарадње наставника и студената.

Мисија - ,,Академија за пословну економију” је дефинисана потребом за квалитетним економистима оперативних профила са високим степеном професионалности из области пословних финансија и пословања малих и средњих предузећа. Као један од приоритетних задатака у мисији је да сваки наш свршени студент овлада стручним и практичним знањем потребним за ефикасну примену информационо-комуникационих технологија.

Циљеви - развоја ,,Академија за пословну економију” су утврђени са становишта:

 

Друштва - у смислу да образовање економских кадрова кроз концепцију примењених студија допринесе циљевима економске ревитализације Србије, као и укључивање наше земље у токове међународних интеграција.

Запослених - у смислу тежње да се оствари висок квалитет процеса рада (студирања) и квалитет свршених студената економске струке на нивоу који дају познати светски Универзитети сличног типа. Основа предметне тежње се заснива на знању и искуству наставног особља и на жељи студената да уложе максималан напор у сопствено квалитетно образовање. Остварење постављених циљева доприноси укупној научној и стручној афирмацији оснивача у простору образовања у Републици Србији и шире.

Студената - који добијају могућност образовања посебног и новог оперативног профила од суштинског значаја за ефикасно функционисање нашег економског механизма уз рад по најсавременијим образовним принципима:

   •  мале студијске групе;

   •  тимски рад;

   •  учешће у раду на пројектима;

   •  менторски надзор.

,,Академија за пословну економију” ће омогућити перманентне размене студената и стицање знања и вештина на престижним међународним Универзитетима и самим тим и верификације стечених диплома.

   • Академије - задовољење потреба друштва, запослених и студената кроз:

   • Коришћење нових образовних технологија;

   • Ефикасност процеса студирања;

   • Гостовање светски признатих професора;

   • Усавршавање наставног кадра у иностранству;

   • Побољшање услова рада студената;

   • Ефикасност практичних решења и примене.

 

 

 

1485405
ДанасДанас967
ЈучеЈуче663
Овог месецаОвог месеца34519
УкупноУкупно1485405
Највише: 05-24-2020 : 6896
Тренутно на сајту: 2

Посетите нас на:

 

  

 

АКАДЕМИЈА ЗА ПОСЛОВНУ ЕКОНОМИЈУ ЧАЧАК

Чачак, Булевар Вука Караџића бр. 5
Тел: 032/345-067
         032/311-149
Тел/Фаx: 032/330-290
Моб: 064/405-0-405
          064/119-47-13
Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.