Обавештење:

Поштовани студенти, жиро-рачун Академије

мења се дана 26.04.2019. године

Рачун је: 325-9500600032162-79

 

Обавештења

Награда

Висока школа академских студија ,,Академија за пословну економију" награђује своје будуће студенте!

 

Хумана Академија услед новонастале економске кризе изазване Корона вирусом, брине о својим будућим студентима. Покренута је акција у виду доделе ваучера од 200 евра које могу искористити за умањење школарине сви новоуписани студенти АКРЕДИТОВАНИХ основних академских и мастер академских студија у школској 2020/2021 години.

Конкурс траје од 10.05.2020.- 10.06.2020 године.

 

 Право на коришћење ваучера ће имати сви будући студенти који у датом року попуне пријавни лист:

               

 Академија свим студентима обезбеђује плаћену праксу током целе године и низ других повољности које вам не нуде други Факултети.

Будите део нашег победничког тима!

ВЕРУЈ У СЕБЕ – СВЕТ ЈЕ ТВОЈ!

Уговори

  Уговори о најповољнијим условима студирања запослених радника

 

 


 

 Уговор о најповољнијим условима студирања запослених радника Пореске управе Србије

 

 

      


 

 

 

Уговор о најповољнијим условима студирања запослених радника КЛИНИЧКОГ ЦЕНТРА СРБИЈЕ

 

 

 

 


 

Уговор о најповољнијим условима студирања запослених радника СИНДИКАТА ПТТ СРБИЈЕ

  

 

 

 

  

 

 


 

Уговор о најповољнијим условима студирања запослених радника

СИНДИКАЛНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ГРАДСКЕ УПРАВЕ ГРАДА БЕОГРАДА

 

 

 


 

 

 

  

  

 


 

  

Уговор о најповољнијим условима студирања запослених радника СИНДИКАЛНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ГРАДСКИХ УПРАВА СТРУЧНИХ СЛУЖБИ И ОРГАНА ГРАДА КРАГУЈЕВЦА

 

 

 

 

 


 

 

Уговор о најповољнијим условима студирања запослених радника САВЕЗА САМОСТАЛНИХ СИНДИКАТА ЗА ОПШТИНУ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ


 


 

 

 

     

 


 

 

Уговор о најповољнијим условима студирања запослених радника ЕПС-А ОДС ЈУГОИСТОК НИШ, СО ОГРАНКА ЛЕСКОВАЦ

 


 

 Уговор са интернационалном полицијском асоцијацијом 

 

  

 

 

 

 

 

Шта нас чини посебним


Академија спонзорише све важније спортске и културне манифестације у граду, као и доделе стипендија својим студентима који се истакну у наведеним активностима. Нпр. спонзорисали смо књижевну манифестацију ,,Дисово пролеће” коју организује чачанска библиотека већ 50 година. 

Помоћ штампању књига познатих књижевника као што су Мр госпођа Гроздана Комадинић, професор Тихомир Левајац (најтиражнији и најчитанији књижевник Републике Српске). Спонзорисали смо и чачанску Гимназију, лист ,,Гимназион” који је проглашен за најбољи школски лист Србије. 

Што се спорта тиче, имамо студенте Александра Тришовића (бивши репрезентативац Србије у фудбалу); Александра Стевовића (кошаркаша ,,АЕК”-а из Атине); Влада Драгутиновића (кошаркаш К.К. ,,Партизан” Београд), освајач клупског првенства Европе у кошарци и многи други истакнути спортисти. Пријатељи Академије су и познати спортски новинари, а најпознатији међу њима је легенда југословенског и српског новинарства Миле Кос. 

Помагали смо и одбојкашки клуб ,,Гимназијалац” из Краљева. Спонзорисали смо и српски православни календар који издаје Агенција ,,Чворак” из Чачка, а која се продаје широм света, односно на свим континентима, а намењен је нашој дијаспори. Такође, спонзорисали смо и изложбу слика Божидара Плазинића (једног од највећих сликара данашњице).

Увек смо отворени за све хуманитарне манифестације, а школујемо бесплатно и неколико студената, расељених лица са Косова, студенте Ромске националности, студенте који се истакну у хуманитарном раду и студенте са посебним потребама.


 

 

преписка текста:

АКАДЕМИЈА ПОКРЕНУЛА АКЦИЈУ

 Чачак: Без школарине за угрожене

СРБИЈА, 06:46, 11.09.2014. године. 

Други уписни рок почиње 13. септембра, а као друштвено одговорна установа дали смо могућност да и родитељи са троје и више деце упишу студије уз мање трошкове.

БЕОГРАД - Необична понуда бесплатног школовања у трајању од четири године обрадоваће 40 студената који би да у другом уписном року упишу Високу школу академских студија ,,Академија за пословну економију" Чачак.

 Власник Академије Душан Петровић обезбедио је бесплатне студије у укупној вредности од 200.000 евра за по десет полазника из повлашћених категорија, као што су припадници ромске националности, особе са хендикепом, расељена лица са Косова...

- Други уписни рок почиње 13. септембра, а као друштвено одговорна установа дали смо могућност да и родитељи са троје и више деце упишу студије уз мање трошкове - наводи Петровић.

 

 

 

 

 


  

фифа судија Драгомир Тановић, сарадник у настави на ,,Академија за пословну економију“. Главни судија више фудбалских дербија ,,Црвена звезда“ - ,,Партизан“ 

 

 

Поздрав двојице спортиста, власник ,,Академија за пословну економију" др Душан Петровић и сарадник у настави на ,,Академија за пословну економију" Драгомир Тановић

 

 

Конкурс

 

Конкурс објављен у понедељак 27. августа 2018. годинеКонкурс објављен у петак 27. новембра 2015. године


 

 


  Конкурс објављен у петак 27. новембра 2015. године 


 


 

 

 


Конкурс објављен 19. марта 2013. године у Чачанским новинама


  

 

 


Конкурс објављен 27. октобра 2009. године, новине ,,Чачански глас"


 

 

 

 


 Конкурс објављен 13. октобра 2009. године, новине ,,Чачански глас" 


 

 

 

Зашто баш наша Академија

 

  • Уписивањем Високе школе ,,Академија за пословну економију" остварићете уштеду у кућном буџету, јер је студирање на нашој Академији знатно јефтиније него на сродним факултетима.

 

  • Студенти на нашој Академији биће ,,богати” не само теоријским знањем, већ и практичним! Пракса је изузетно битна код студената који су тек дипломирали, тако да ће наши дипломци моћи да се похвале и радним искуством.

    У другој години студија, односно у трећем семестру, сваком нашем студенту регистроваћемо предузеће о нашем трошку, уколико то студент жели. Студенти ће тиме добити могућност да током студирања стичу праксу у својој фирми, која другим студентима у нашој земљи недостаје. Студенти ће уз помоћ професора, њихових ментора који ће сваког месеца прегледати пословање предузећа и давати смернице, развијати сопствене фирме и када заврше студије, неће морати да посао траже преко службе за запошљавање већ ће имати уходане послове. У Европи се око 90 одсто прихода остварује у малим и средњим предузећима, а на 1.000 становника послује чак 40 таквих фирми.

 

  • Сви студенти високе школе академских студија ,,Академија за пословну економију" осигурани су преко осигуравајућег друштва у трајању од 24 сата.

  

 

Још чланака...

  1. Локација
1484589
ДанасДанас151
ЈучеЈуче663
Овог месецаОвог месеца33703
УкупноУкупно1484589
Највише: 05-24-2020 : 6896
Тренутно на сајту: 5

Посетите нас на:

 

  

 

АКАДЕМИЈА ЗА ПОСЛОВНУ ЕКОНОМИЈУ ЧАЧАК

Чачак, Булевар Вука Караџића бр. 5
Тел: 032/345-067
         032/311-149
Тел/Фаx: 032/330-290
Моб: 064/405-0-405
          064/119-47-13
Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.