ВЕРУЈ У СЕБЕ - СВЕТ ЈЕ ТВОЈ

ВЕРУЈ У СЕБЕ - СВЕТ ЈЕ ТВОЈ

Шта нас чини посебним

Академија спонзорише све важније спортске и културне манифестације у граду, као и доделе стипендија својим студентима који се истакну у наведеним активностима. Нпр. спонзорисали смо књижевну манифестацију ,,Дисово пролеће” коју организује чачанска библиотека већ 50 година.

Помоћ штампању књига познатих књижевника као што су Мр госпођа Гроздана Комадинић, професор Тихомир Левајац (најтиражнији и најчитанији књижевник Републике Српске). Спонзорисали смо и чачанску Гимназију, лист ,,Гимназион” који је проглашен за најбољи школски лист Србије. 

Што се спорта тиче, имамо студенте Александра Тришовића (бивши репрезентативац Србије у фудбалу); Александра Стевовића (кошаркаша ,,АЕК”-а из Атине); Влада Драгутиновића (кошаркаш К.К. ,,Партизан” Београд), освајач клупског првенства Европе у кошарци и многи други истакнути спортисти. Пријатељи Академије су и познати спортски новинари, а најпознатији међу њима је легенда југословенског и српског новинарства Миле Кос. 

Помагали смо и одбојкашки клуб ,,Гимназијалац” из Краљева. Спонзорисали смо и српски православни календар који издаје Агенција ,,Чворак” из Чачка, а која се продаје широм света, односно на свим континентима, а намењен је нашој дијаспори. Такође, спонзорисали смо и изложбу слика Божидара Плазинића (једног од највећих сликара данашњице).

Увек смо отворени за све хуманитарне манифестације, а школујемо бесплатно и неколико студената, расељених лица са Косова, студенте Ромске националности, студенте који се истакну у хуманитарном раду и студенте са посебним потребама.


преписка текста:

АКАДЕМИЈА ПОКРЕНУЛА АКЦИЈУ

 Чачак: Без школарине за угрожене

СРБИЈА, 06:46, 11.09.2014. године. 

Други уписни рок почиње 13. септембра, а као друштвено одговорна установа дали смо могућност да и родитељи са троје и више деце упишу студије уз мање трошкове.

БЕОГРАД - Необична понуда бесплатног школовања у трајању од четири године обрадоваће 40 студената који би да у другом уписном року упишу Високу школу академских студија ,,Академија за пословну економију" Чачак.

 Власник Академије Душан Петровић обезбедио је бесплатне студије у укупној вредности од 200.000 евра за по десет полазника из повлашћених категорија, као што су припадници ромске националности, особе са хендикепом, расељена лица са Косова...

- Други уписни рок почиње 13. септембра, а као друштвено одговорна установа дали смо могућност да и родитељи са троје и више деце упишу студије уз мање трошкове - наводи Петровић.


 фифа судија Драгомир Тановић, сарадник у настави на ,,Академија за пословну економију“. Главни судија више фудбалских дербија ,,Црвена звезда“ - ,,Партизан“ 

Поздрав двојице спортиста, власник ,,Академија за пословну економију" др Душан Петровић и сарадник у настави на ,,Академија за пословну економију" Драгомир Тановић 

2317546
ДанасДанас16
ЈучеЈуче401
Претходне недељеПретходне недеље1430
Овог месецаОвог месеца37624
УкупноУкупно2317546
Тренутно на сајту: 5
DEBUG
Time:[0.046364784240723sec]

Посетите нас на:


АКАДЕМИЈА ЗА ПОСЛОВНУ ЕКОНОМИЈУ ЧАЧАКАдреса: Булевар Вука Караџића бр. 5
Чачак
Тел: 032/345-067
        032/311-149
Тел/Фаx: 032/330-290
Моб: 064/4050-405;064/119-47-13
Еmail:
Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.